Melissa Horn & Nostra Love ikväll !

Hade en jättemysig gårkväll med Sara och Jana. Synd att lilla Anjiee inte kunde följa med bara.
Mi Casa var väldigt mysigt och tapas är alltid gott, mums! Hade sparat mig hela dagen och det var det verkligen värt! Sen blev det ju nattbion, New Moon! Den var braaa, men precis som jag förväntat mig eftersom jag läst boken. Det är sånt himla hysteri om dessa filmerna. Tyckte första var bäst. Nu vill man ha lite mer action och mer än bara kyss-scener! haha.. Får hoppas dom gör trean bättre och att Bella blir en av The Cullens!

Idag är det första advent, en väldigt speciell söndag. Inte pga första advent utan att Melissa Horn är här i Göteborg! Ska lyssna på henne ikväll med mina fina tjejor Sara och Lovisa. Längtar!
Sen blir det nog Nostra Love's spelning om vi hinner i tid efter Melissa Horn. Hoppas detta! Sen ska vi avsluta söndagen på ett bra sätt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Fixa lite inför imorgon och bara njuuuuta. Melissa Horn ska spelas på högsta volym! Underbart!

Vill inte att morgondagen ska komma, det är ju Gazzas sista dag :(


New Moon

Äntligen!

Ikväll blir det New Moon, nattbion. Ska bli mysigt.
Först blir det middag på Mi Casa i Vasastan. Aldrig testat där men det ska vara väldigt gott vad jag hört. Tapas... mmmm!

Kvällens ord: KÄRLEK! =)








Friday!

Äntligen är jag utvilad känner jag.
Arkaden hade julklappskväll igår. Det var riktigt treeevligt!
Väldigt bra uppstyrt, massa god plockmat, erbjudanden i alla butiker och goodiebags..och vin, julmust och vatten för de törstiga :)
Vi skulle bowla ikväll, men inte alltid lätt att få ihop alla. Vissa hade lite dåliga ursäkter (HOST!)
haha näädå ;) Får bowla en kväll alla kan, roligare om man är många.
Så planerna för ikväll är inte helt hundra nu då, men Emelie och jag ska nog klura ut något sköj.
Ha en fin helg!

Puss Annnnnnnnnnnnnnna

Varmt

Jag fångade ljuset
Ja, det gjorde jag.
Ungefär i tjugo minuter.
Solarie-öarna is the shit.
The shit när kylan härjar stort
Du söker en trygghet alldeles för fort
Du hinner inte tänka, du bara ser
Ser saker som du gärna ger
Men som du aldrig får igen
Kyla behöver inte betyda vädret
Kyla finns överallt
Vi människor kämpar från att inte bemöta det
Vi vill ha trygghet, värme, kärlek och ömhet
Herregud
Går det år 2009?


Fånga ljuset!

Jag ser ljuset
måste göra något åt det
Ja, nu ska jag ut och fånga det!


btw.. ordet fånga ser ganska fult ut.
Inte tänkt på det innan.
Har du tänkt på det?
KLART du har.
Erkänn!


Mjau

Dålig uppdatering!

Jag lever och leker iallafall, så gott det går.

Mörkt och trist bara.
Behöver ljuset
Jag ser ljuset
Men det är för långt bort... alldeles för långt bort.

När jag vill ha något, vill jag ha det pronto.
Men saker och ting blir inte alltid som man vill.
Och det som jag vill ha
Det finns inte.




Stackars ensamma stol. Jag ska hitta dig en vän, en kärlek, en stjärt.
Alla tre värmer
Det gillar vi

Oj, på tok försent.
Godnatt!


Trollywood

Den lilla roadtripen hit var väldigt regnig med mycket kackel mellan oss och ett "korv-stopp" som inte blev korv utan köttbullar och mos.. MMmmm det var riktigt gott. Helt ute i nowhere, där det fanns traktorer och åsnor, stannade vi (liiiite krydd). men bara liiite! haha, landet. Anja bor på laaandet!
Väl hemma i hennes fina lägenhet slog vi ihop våra kloka och effektiva hjärnor (?) och började sätta ihop bord och fixa alla nya saker hon köpt. Det blev riktigt mysigt!

Nu är vi mätta och belåtna efter Olearys. Anja tog en god krämig pastarätt och jag fajitas.. Underbart gott!
I väntan på Paradise ligger jag nu i soffan och lyssnar på skön musik - Anjas dammsugare!!!

Ha en bra kväll godingar! Puusss



30% på Bik Bok!

Imorgon startar vi vår 4-dagars rea på Bik Bok!
Du får 30% på allt i butiken, fram till söndag! Så passa på.. Vi har massor med fint. Mysiga mössor och vantar som hör ihop, underkläder...smycken..partykläder till helgen. You name it!  ;)

VÄLKOMNA!

Pokerturnering

Efter jobbet idag kände jag att jag ville komma hem till lite lugn och ro och bara slappna av, breda ut mig på soffan och bara vara. Sätta på en film och även ikväll vänta på Paradise (som inte kom igår! BUU!) Men istället för lugnet möttes jag av garv och uppspelta röster! Jo, min bror och hans vänner hade förvandlat biljardbordet till ett pokerbord och körde en ganska så seriös som oseriös pokerturnering. Haha, jag kunde inte låta bli att skratta. De hade klätt ut sig också.. En var Borat, en annan hawaiinisse och pimp, Magnus Uggla? Kanske ena brodern i Bröderna Fluff? Ja, alla var sjukt sköna iallafall.. =)
Nu vill jag hitta på något kul istället, haha! Roliga händelser smittar av sig.

Nu är jag ledig i två dagar. Hade tänkt ta vaccinet denna veckan men skjuter fram det till på måndag. Vet verkligen inte om jag ska ta det!? Hittar bara anledningar till att inte ta det för jag vet inte om jag vågar m.m. Ska man? hmmm..
Imorgon ska jag och Anja köra en liten roadtrip till Trollhättan. Hon har storhandlat till sin lägenhet och jag agerar chaffis! =) Ska bli kul att se hennes nya hem. Korvens hem alltså! Schpääännande...

Nu ska jag hitta på något.. Vad händer ikväll!?? =)

PUSS!




Tisdag

Hejjhoo!
Hoppas ni mår bra idag!
Haft en bra start på veckan iallafall, mysig måndag och tur-tisdag haha. Lämnade in min mobil som inte funkat sen i somras. Tänkte att den la av bara för att den inte orkade med mig längre men så kollade jag på kvittot när jag hade köpt den och hur länge garantin höll, och det var två år. Så den 26e nov nu är det två år. Hann precis. och dom lagade den :) JIPPI! Fast vill ändå ha en ny, den är ju helt sleten. Men har inget behov av en massa finesser hit o dit.. Bara ringer och smsar ändå, så den duger ett tag till! 

Snart ska Gazza sluta på jobbet. Det känns helt konstigt! Har nog inte fattat det än, tror inte hon själv fattat det heller haha. Vi hade iallafall en kul dag på jobbet idag =) Stackars praktikanten, hon borde tycka vi är galna! Men man måste ju ha kul på jobbet, det är nyckeln till att man trivs.

Blir lite mys ikväll igen. Och otålig väntan på Paradise Hotel kl 22.00. Jag tror inte ens jag tycker det är bra plus att det är pinsamma människor som gör vad som helst för uppmärksamhet och pengar. Men en sak är säker, det är verkligen underhållande när folk gör bort sig och man skrattar ju åt allt.
Hmm, då kanske jag tycker det är kul.. och bra... Bah! får väl erkänna då :) 

Ha en bra kväll! puss!
 

Ny vecka!

Godmorgon!
Steg upp halv sju idag ju.. och det var helt klart värt det! Jätteintressant möte faktiskt. Riktigt kul att Vasakronan gett Arkaden denna möjlighet.. Och så bjöds det på frukost och, gissa... KAFFE! :) tiihi!
Det handlar om att bli säljare i världsklass, med mental träning. Det spelar ingen roll hur många säljtekniker du använder dig utav, är du inte trygg i dig själv och inte har någon bra självkänsla är det svårt att vara en bra säljare. Och det föredragaren pratade om var egentligen självklara saker som man inte tänkt på. På dessa möten kan man lära sig en hel del, känner jag. Ska fortsätta gå på dom :) och det är kul att lära känna fler i Arkaden.
Ser fram emot julfesten på fredag.

Nu ska jag snart iväg och jobba.. Sen fika med Anja innan hon åker hem till Trollhättan. Det verkar som om korven inte vaknat än, tror hon var uppe liiiite försent igårkväll ;) Vi skulle fikat innan mitt jobb egentligen men jag lyckades inte väcka henne med terrorsamtalen imorse som hon bad mig om igår, haha!

Puss!

Söndagshäng

Har haft ett riktigt söndagshäng idag. Me like!
Har kacklat, ätit thaimat och skrattat åt youtubeklipp med Sara och Lovisa.
Kunde inte bli en bättre söndag. Söndagar har blivit riktiga slappedagar, myssöndagar. Det är ända dagen i veckan man får lov till att inte göra någonting alls. Fast man kanske skulle bryta mönstret nångång? Hitta på något annorlunda? Ta reda på vad just söndagar har att erbjuda en? :)

Ser fram emot en skön vecka. Imorgon blir det uppstigning 6.30. Ska på frukostmöte med Arkaden.. En motivationsträff för oss säljare som vill utvecklas m.m ... Spännande!

Nu blir det sängen! nattinatti



Lördag

Skön lördag. Fick sova ut. och hela familjen var hemma, det var myysigt.
Skulle egentligen åkt till Skåne idag men det blev ändrade planer, så nu får vi smida nya planer!
Tråkigt väder bara. Hoppas det blir lite snö snart istället än massa regn och slask. Roligt med vinterkläder! Fast saknar sommarn också. Var ju iväg denna tiden förra året, hade sol sol sol och en massa skoj. Man kan hitta på så mycket mer när det är fint väder ute.
Snart är det december. Längtar till mys och julbord, baka pepparkakor och julgodis. Saknar släkten, den stora feta släkten. Den är inte fel :)

Trevlig helg!


Mojsigt

Sara är en riktigt bra vän.. här kommer man hem till henne efter en jobbdag och hon har bakat pizza för heela slanten. Underbart. Tänk er vilken bra hemmafru hon skulle bli.
Jag ska nog anmäla henne till match.com.. eller kanske pizzaonline.se

Nu blir hon säkert sur, men hon kommer tacka mig på sitt bröllop :P

Så vad händer denna fredagskväll? rulla runt i soffan som en degklump eller fira Lounges bday?? hoooohooo!



Sara håller ordning ;)


Förkärlek

Alla har vi en förkärlek till något. Det kan vara allt mellan himmel och jord. Olika saker varje dag. Det ändras, kommer tillbaka eller så har man en och samma hela livet ut. 

När jag tänker efter så har jag många förkärlekar, i olika sammanhang.
Till vardagen, ja då älskar jag kläder. Men älskar jag verkligen kläderna så mycket? De ligger ibland på mitt golv, på stolen, i sängen, ovikt i garderoben. Behandlar man en kärlek sådär?
Överlag har jag en förkärlek till min mobil, fastän den inte är så snygg och mysig.
Men i den finns tydligen allt för att man ska känna att sin dag har blivit komplett. Mår du bra utan din mobil? 
På morgonen är kaffet min kärlek.
På dagen är det kommunikationen med vänner och familj, kollegor och även där kaffe.
På kvällen har jag förkärlek till musiken. Min spotify/ipod är alltid på och sjunger ut den skönaste musiken, enligt mig.
Till helgen, ja då måste det bli förkärlek till vänner och häng på stan. Vad sker alltid en lördagskväll tex? Även ifall man inte vill och orkar gå ut, så står man ändå där med drinken i vänstra handen och mascaran i högra, automatiskt. 



Saras förkärlek (mestadels på helger) är asfalten då hon intagit alkoholhaltiga drycker.
 
Saras vän, asfalten. Riktigt grå typ.

Sarahs förkärlek är vampyrer. Nej förlåt, inte vilka vampyrer som helst. Utan Edward Cullen, hennes trogna Robert Pattinson. Man får inte prata om honom. Det är bara hon som vet hur han är. Helt ärligt, det är sant (!) De har redan gift sig, enligt henne.
 
Min Edward. Nej, jag menar Sarahs! 

Anjas förkärlek är korv. Det spelar ingen roll vad hon gör, var hon är eller vem hon pratar med. Hon tänker bara "korv". Korven är hennes Gud. Och den har många namn.
 
Anjas korv.

Emelies förkärlek är Vin Diesel. Hon älskar alla filmer han är med i. Även ifall de inte är bra, så blir hon nöjd när hon sett honom. Man ser smilet på hennes läppar när hon fått sin dos. Hon har svårt att dölja det, oavsett hur mycket hon än försöker. Men jag gillar honom också Emelie. Vi får slåss!
 
Emelies mysiga lilla man.

Elins förkärlek är kameror. Jag känner ingen annan som har så mycket kort på sig själv. Efter man har varit med henne en kväll eller på en resa, så får man sortera bilderna. För det är ju faktiskt inte bara hon som har varit med under kvällen/på resan.
 
Elins kompis, anytime!

Janas förkärlek är KAAA, eller lille Alfie. Jag kan faktiskt inte bestämma mig. Frågar man henne hur hon mår, svarar hon alltid KAAA! Då vet vi precis vad hon menar. Alfie däremot, kan ge henne så mycket kärlek och värme. Hon tycker om honom, och han tycker om henne. Helt ärligt, jag är svartsjuk!
          KAAA!
   Sötaste Alfie..                KAAA!...




Puss/Anna
 

 


Känns som jag är ledig idag

Godmorgon! =)

Steg upp klockan halv 9 idag.. SÅ SKÖNT! har gått en lång promenad med min lilla emelie, aka semlan :) Sen sola vi.. också jäkligt skönt. Behövs värme när det är så kallt, hehe. Har ju ingen som värmer mig när det behövs, buuu... Tänk vad lite kärlek kunde göra.

Ska bara jobba tre timmar idag, ingenting ju. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig ordning. Först blir det frukost och en massa massa kaffe. Efter jobbet så ska jag myyyysa med nära och kära. NI ger mig värme!

Massa love och ha en fin dag!




Halloween i Sydney förra året. Ser riktigt scary ut :P



Ser ni båda sarorna? haha :)

Sugen på en läääka

Åh, blev så sugen på sommar och räkor. Räkor? Jag? Jag har knappt tyckt om det..
Men Mmmmmmmmmmm så gott!


"Det var räkornas fel"-kvällen:

           

Jag och min kräftkompis. Ja, kompis. För såna fina som honom äter jag inte =)
Bara pussas på!


      


11/11

Okej.. måste berätta om min dag. 11/11.

För det första: så förföljer aalltid siffran 11 mig. Antingen ger den mig otur eller tur. Sjukt.

Det började för några årsen nu. Jag vaknade 3 gånger under en natt och kollade på klockan dessa gånger. Först var den 1:11, andra gången 3:11 och tredje gången 5:11. Kunde jag somna om sen???? NEJ!
Sen dess har jag alltid sett 11 nånstans. haha. Ni borde tycka jag är knäpp, vilket jag är förmodligen.
Den har mest gett mig otur men ibland tur. Ska jag gilla siffran 11 eller inte?
Jag kommer låsa in mig den 11/11/11 iallafall, det är en sak som är säker! Det är en fredag, det har jag redan kollat upp. Haha!
11 har dykt upp på de mest skummaste tillfällena sen dess. När jag minst tänkt på det.. Och nu hade jag glömt av den för ett tag (haha) men så påmindes jag om den idag igeen.. orkaaaaa!

För det andra: Jag vaknade svintrött idag. Skulle prova ett nytt gym med Sara, det ligger i stan. Försov mig lite så stressade in litegrann.. Lägger på bilen till 11:35 (notera tiden) Gymmar med Sara, inga konstigheter. Sen får jag bråttom för parkeringstiden går snart ut. Springer ner till omklädningsrummet, slänger upp dörren till skåpet, får den j---------------vla dörren rakt i pannan AHHAHAHA får en bula som är helt röd. Skitsnyggt att jobba med en bula i pannan. Tänkte på nu att klockan var efter 11 då det hände. Hur dum får man va? Iofs så var skåpsdörrarna helt mongo formade och jag lär inte vara den första som fått den i huvudet. Men jag och Sara pratade om det innan, varför tänkte jag inte på det dåå?? haha..

Åker iallafall hem. Skrattar åt mig själv typ hela vägen, tänker hur oskööön får man vara!? :)
Tänkte avnjuta en frukost i lugn o ro men det fick jag sota för sen, fick stressa som en dåre. Jag trodde mitt busskort gick ut idag men det gick ut igår. Fick betala med mobilen. AP skoj! not.
Skulle köpa måste-ha-grejer men självklart glömde jag det... Sen på jobbet fick jag en massa returer.
Vad händer härnäst? Ska stanna inne ikväll!

För det tredje: Jag gillar nog inte siffran 11. =(


    

Ser ni nåt samband!? Iuuuuh!


Time to sleep

Tjaaaa!

Spotify på. Nybäddat...
Vad är en bal på slottet...? Inget jämfört med detta!

Godnatt!





Saknar dig kissimissie.. Du var min trogna sovkompis hihi .


Trött dag

Dagen började med att jag försov mig.. skulle till frisören halv 11 och jag fick slänga på mig kläder och fixa mig så gott jag kunde. Frukosten fick vänta. Som vanligt när jag är försenad :P
Blev nöjd ännu en gång. Tranbergs är något att rekomendera :)
Påvägen till jobbet, trött som aldrig förr, kollade jag ändå i en massa butiker med ett zombieuttryck i ansiktet. Måste sett väldigt vackert ut hehe. Köpte min cappuccino och  frukost på Espresso house as usual. Jobbade.
Zombie på bussen hem. Somnade men vaknade innan min hållplats som tuuur var. Gjorde min goda couscoussallad med massa fetaost och vitlökssås. Den orkar jag alltid göra oavsett hur trötter jag är.. 

Avslutade kvällen med Ullared 20.00 (haha Morgan) och Fashionweek i London på svt 21.30. Nästa vecka är de i Milano. Får iiiiinte missa! 

Godnatt. Trött puss på er!  

True

Den perfekte älskaren är han som förvandlar sig till pizza vid 05:00. =)


Haha attans!

hahahaha!
Anjaaaa.. bloggraped it is.. men jag får ju bara hålla med asså:)
Hon är bättre än korv!

from the bottom of my heart:

min korv-kompis Anja är det bästa som finns, hon är så underbar och jag älskar henne verkligen.. till och med mer än vad jag älskar korv! så de så..

<3


Anjas inte så ovanliga helger

Smsar min lilla försvunna vän igår och frågar vart hon är..

Anja: Sover hos Jana, jag dör!


Idag smsar jag henne igen och frågar vad hon gör..

Anja: Typ dör i soffan! Du då?



Hahaha. Anja, jag kommer och räddar dig nu ;)

Sköuåne!

Btw, varför kryllade heeela avenyn av skåningar igår?



Fars dag!

Goookväll raringar!

Har ni haft en bra helg?
Har ni varit snälla mot pappsen idag? Hoppas det!

Har precis städat party basementen efter den låånga förfesten igår, alltid trevligt med besök. Speciellt från Skåne ;) Jag försökte på mig biljarden igen och var fastklistrad där istället för baren denna gång! Men jag lyckades f-n inte vinna! Men vi kvinnor kan ju inte alltid vara bättre än männen, så därför lät jag dem vinna biljarden igår. För att vara snäll.

Idag fortsatte jag att vara snäll. För det är Fars dag och det är inte varje dag det är det! (nej klart inte)
Så jag lagade en middag åt hela familjen, speciellt till papsie då.. Och köpte även glass till efterrätt vilket han älskar. Det börjar snart bli en tradition nu alltså. Söndagsmiddag med familjen och ibland farmor och farfar. Och det är jag glad för! :) Me liiike!

Ha ett bra söndagshäääng!

och vet ni vad? Sara Saandlåda är syynsk! hahahaha!




Arrivederci! Baci! Ciao! Pronto! Finito! KAAAAAA! Mjau! Knöl! Korv! JanBanan!


Buuuu!

Godnatt alla troll. Puss

Made in the Shade

Jag var ju på SOLO en kväll och minglade lite och därifrån fick jag med mig en sjukt fin skjorta.. Jag brukar sällan klä mig i skjorta men jag tycker det är riktigt snyggt på de som passar i det..
Märket heter Made in the Shade och den kostade bara 500 kr. 100% bomull.. så skööön =)


Just nu...

..lyssnar jag på Anouk! =) sheeee's sooo gooodiie..

Äntligen har jag bokat tid hos frisören. På måndag förmiddag blev det, grymt bra att jag fick tid så snabbt. Brukar alltid bli så att jag vill boka en tid och få tid NU när jag inser att jag blivit trött på min utväxt. och det brukar aldrig finnas en tid NU, men det fanns ju nästan en NU-tid nu... nununununununu! =)
Går hos Tranbergs i Kungshöjd. Sjukt bra där! Är du inte nöjd med din frisör så prova där ifall det tar emot fler kunder.

Nu blir det snart mat sen ska jag slösa lite pengar .. :)

PUSS!

Vad är bäst på morgonen?

Haha, min standarfråga...mjaa.. Jag älskar kaffe, och det är mitt svar. MEN idag ska jag prova ett kanelté som mina föräldrar hade med sig från Sydamerika.. Ska bli späännande(?).. Luktar otroligt gott :)
Men kan hända att jag får i mig en kopp kaffe ändå. Why not!? =)

Ställde klockan på 8.00 idag för att jag skulle få mina sju timmars sömn.. Sover jag nio timmar blir jag mega seg och under sju timmar så är jag också mega seg... så sju eller åtta timmar brukar vara perfekt för mig. MEN så ringer det en liten jäkel kl 4 inatt o väcker mig! hahah.. han förstörde min skönhetssömn, det känner jag nu. Han kommer få igen! Ska bara tänka ut något kluurigt..
Nu blir det frulle :) mums..


Vad är bäst på morgonen?



PUSS!

Memories

Ååh kollar igenom gamla bilder på datorn.. Nostalgi så det skriker om det..
Jag hade lätt velat göra om alla resor jag gjort. Eller inte göra om, utan leva om.

Nu när vintern börjar komma så hade det ju passat perfekt med en resa till värmen, fast en resa till kylan hade inte heller vart helt fel. Alperna är ju helt otroligt underbart..och faktiskt ganska varmt där ibland, iallafall när solen skiner. Plus att After Ski:er är mycket mycket roligare än After beach:er.. Heelt annan stämning!  
Hade velat åka till St Anton igen.. eller Kitzbühl. Canazei.. Ååh!

Give me these moments back! =)

                        

Godnatt alla lovers! Nu ska jag somna till mina nattivisor.. puss


Chokladbollar med kaffesmak

Ja det är väl ingen nyhet att jag älskar kaffe.. Gazza på jobbet hade bakat chokladbollar häromdagen och jag blev sååå fruktansvärt sugen på ännu mer haha! Så bakade mig ett gäng idag, med massa kaffe i.. Ska ta med mig till Sara nu när jag ska hem o mysa tv med henne.. namnam!
Precis gjort rödspätta med sallad nu också.. Här ska det njutas!



Ciao e baci!

Sjukt kallt!

Åååh.. skulle ju ta min promenix. Glömde självklart ipoden och sen var det svajnkallt också. Uscha!
Blev en promenad på inte ens 15 minuter hehe.. men bättre än inget! Skönt med lite paus från städningen. Det börjar se fräääääscht ut nu ännaa :)

Nu ska jag ladda upp lite bilder på facebook, Halloweenpicsen alla tjötar om.. Lovade typ att ladda upp dem dagen efter, man ska inte lova något på fyllan har jag kommit på hehe..

pussalainen

Storstädning/rensning!

Tjoohoo! =)
Helt underbart, är ledig i två dagar nu så jag passar på att rensar ordentligt. Har sååå mycket skit här hemma :(
Slängt massa gamla skor/smycken/väskor ja, allt du kan tänka dig. Skönt!
Garderoben i hallen var full med massa sommarkläder och skor. De är borta nu också. Nu har vi en välstädad vintergarderob här hemma istället.. Får se hur länge det håller sig fint ;) Mina impulsköp brukar ta över garderoben.
Nu ska jag fortsätta.. sen ta mig en lång och härlig promenix! =) Behövs verkligen.. längesen jag rörde på mina stackars ben nu hooohohoh

Puss!


Hittade en gammal bild på mig o Sarah...
iiih..

Vaccinera sig eller inte?

Innan var jag helt säker på att jag skulle vaccinera mig.. men nu börjar jag tveka??
Man läser ju så mycket som hänt men är det verkligen pga vaccinet? Man vet ju inte...
Får väl vänta ännu längre och se vad som händer.. Tror alltid det hemskaste ska hända mig och mina närmaste..uschaaaa! =)

Nu ska jag sätta på min nattinatti-spellista på Spotify och somna gott. Imorgon blir det jobb och en god lunch. Har världens bästa sallad väntandes på mig på jobbet (som jag inte orkade äta upp idag haha) från Deli and Coffee på Kungstorget. Yammiee! MKT FETAOST SKA DET VAAAAAAAA! TRALALAAAAAAA!


MysHej

Ullared

Haha, sitter och kollar på Ullared på kanal 5.. missade det på tv:n ikväll.
finns så störda människor =) ahhaha..

www.kanal5.se

Halloween!

Hoohoo!

Helt otroligt trött men ska sammanfatta mig kort..
Fredagen var skitbra.. restaurangen var mega god..själva maten alltså, inte restaurangen :P kan vara lite för torrt och hårt för att äta den.
Skulle bli en lugn fredag för jag skulle upp 7 och jobba på lördagen.. Men efter Taras och Orgia så hamnade jag och Sara på Lounge. Jag var lugn men vi var otroligt sociala på vårt lilla sätt och jag fick endast 2 timmar sömn!
Trodde det var ett skämt när klockan ringde på morgonen, jag hade ju inte ens hunnit somna kändes det som!
Och jag skulle orka en fest igår också hos Sarah aka lillSarah :)
Men jag var faktiskt pigg på jobbet.. jag hade ju bara tagit en powernap, 2 timmars sömn var allt som behövdes för att orka nåra vakna timmar till...
Sarah hade styrt upp festen riktigt bra, värsta creepy huset =P och alla gick in för att det var maskerad. Kul! Lägger upp några bilder i veckan..
Idag mår man som man förtjänar helt enkelt..
Men det tackar vi för!

Nu ska jag vila ögonen en stund och även kolla igenom min otroligt fina och riktigt uppskattade present jag fick av min lilla Saraaah! =) Tack love!

Puss!


RSS 2.0