Perfekt!

Ciao amici!

Hoppas er dag har varit bra hittills.. Det har min! :) Alldeles för bra.
Jackan som jag fick passade perfekt och var riktigt snygg! Tack Mikael på Aveny.se!
Nu kommer jag garanterat synas på stan hehe, och nästa resa blir nog till Alperna, eller Åre var det snack om men Åre får bli en liten uppvärmning inför Alperna ;)
Sen var jag på jobbet och hälsade på, träffade lite kompisar och skulle hinna med en fika med Anja som sagt. Men blev lite ont om tid. Nu är jag hemma och ska göra mig ordning för middagen ikväll.
Behöver slappna av lite bara.. Ska äta på Taras ikväll, ligger vid Lorensberg. Aldrig ätit där men Jana säger att det är supergott! Får lite på henne ;)




Här är Dolomite-jackan. Detta är herrmodellen..
Jag har dammodellen eftersom jag är en dam såklart!! =) eller? hooohoo!


Baci Anna

Friiiiday!

Tuudelooo!

Varför sover jag så mycket? Förra veckan gick jag upp 9 varje morgon utan problem.. Denna vecka har jag snoozat i över en timme varje dag. Suck..
Har iallafall fått gjort det jag skulle gjort idag, halvt hehe. Nu ska jag in till stan och hämta ut mitt priiiiis! =) sen möta Anja för en fikanziie och lite babbel och handla saft o läsk till på lördag ;)
Ikväll blir det middag med Jana och tjejerna från Sthlm. Ska bli trevligt!


Go Creepy!


SOLO ikväll!

Hallli hallooo..

Ska snart hoppa på bussen.. har så mycket dötid nu innan när jag börjar två..
och nu har mitt gymkort gått ut så vad ska jag göööraaa  =) köpa nytt helt enkelt. men funderar på att byta gym.. hmmm hmm.. Får börja fika igen med mina kära vänner i stan innan jag börjar, blivit dåligt med det, men inte alla som orkar upp "så tidigt" för att fika.. haha :(

Har iallafall lagat världens goaste frukost.. scramble eggs, fetaost till det, kaffe och smoothie. o knäckebröd. YAM!
Jobbar till stängning idag sen blir det Vip-kväll på SOLO i Kompassen. Ska bli trevligt :) Lite go musik och plock..
Hoppas dom har fått in nya fina grejer.

Puss på er!


Woooho! Dolomite!

Fick ett riktigt roligt samtal idag.. har nämligen vunnit en jacka värd 4000:- !!!
Deee duuuu! inte dåligt!! =) hihihihi..
Märket heter Dolomite och är italienskt.. en vinterjacka är det, en röd.. så nästa resa får bli en skidresa till Alperna eller något roligt ställe.. fast lär ju bli Åre denna gång! ;)
Och det gick väldigt bra på jobbet idag också..
MIIIN DAAAG IDAAAG! =)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! och tack Aveny.se!! =)

Kaffetermos

Mjaaau

Jag älskar ju kaffe! Så köpte en ny kaffetermos häromdagen och invigde den igår. haha! den är riktigt goooooooo...

Som denna fast rosa med röda prickar! :D

Men mitt kaffe är slut här hemma :( Vet inte vad jag ska ta mig till.. har inte min korvAnja här heller som stöttar mig antingen med korv eller kaffe.. anja din Trollhättanmupp!!! ;)

Snart jobb iallafall, får gå förbi Espressohouse och beställa min dos.

Pussel


Anouk - Graduated Fool

Njuter såå mycket av denna låten..

Anouk - Graduated Fool... sök på den, sätt på högsta volym o njuut! =)
Hon har andra bra också, Falling Sun och Losing My Religion.

Okej när jag ändå är igång så har jag lite andra godingar på min spellista just nu..

Maxwell - This Woman's work
Five for fighting - Superman 
Lifehouse - Storm, You and Me och Take me away 
Razorlight - America
Live - Lightning Crashes och Overcome
Joshua Radin
Melissa Horn


Underbart!

Kan inte bli bättre.. lagat såå good mat.. är nyduschad, ny-peelad..bäddat rent och nu dricker jag te och lyssnar på världens skönaste musik.. iiiiiih!

drömmer mig bort =)


Måndag

Skönt med ny vecka.. Okej att måndagar inte är den roligaste dagen, men det är skönt när det händer grejer runt omkring en.. man jobbar och tränar osv, tillbaka till sina rutiner. Söndagarna brukar alltid vara så slappa så jag nästan får ångest över att jag inte gör något haha.. Fast det kanske får vara värt det om man haft en rolig lördagskväll.
Vi tänkte ju inte gå ut i lördags.. Jag Sarah och Sara var hemma hos ja, Sara, (f-n va mkt Sara) och lagade tacogratäng och myste.. vi bestämde oss vid 23 att gå ut.. vi var riktigt sega o slappa.. Men med lite Fish o gott på det så gick det an!! =)

Invigde mitt nya schampoo och balsam från Matrix imorse också.. Behöver ett som är bra PÅ RIKTIGT nu och får testa mig fram.. inga mer ICA-produkter här :P.. Känner att mitt hår inte är min vän så mycket längre men jag ska vinna tillbaka det hihi. Hoppas verkligen det är bra nu! 
 
Nu ska jag städa lite.. ser fram emot en spännande vecka ;)

massa PUSS!

Ledig helg!

Hejheej!

Vad skönt att sova ut idag.. behövde det. Ställde klockan på 11.00 men vaknade inte utav den. Efter att det tydligen hade ringt i två minuter i örat på mig kom min bror störtandes in o skrek Gå upp för fan!
Trevligt sätt att vakna på, verkligen :) Blev klarvaken med en gång! haha..

Torsdagskvällen blev som vi hade tänkt oss. Jag och Sara gick till Bliss först där vi satt och surplade på en massa goda drinkar och njöt utav musiken. Sara hade sagt att det bara skulle bli en drink på Bliss och en på Lounge...
Jo visst, Sara.. jag känner dig. och mig. Det går inte när vi väl är i farten :P
Vi drog oss bort till Lounge där Mikael väntade med pannkakor och sylt.. MMM så gott. Det var kvällens höjdpunkt! Sen blev allt nog bara.. banaanaas! =)
Tur att jag började två dagen efter och inte öppnade butiken.. usch. Men det gick bra att jobba ändå, vi har ju party på Bik Bok som sagt så det var ju bara att fortsätta haha.. 
Igår kväll bjöd Malin på lite gott till Idol, det var riktigt uppskattat.. TACK Malin! :)  


    

Nu är jag iallafall utvilad till ikväll..skönt. Ska snart städa lite och ner till Allum och shoppa lite grejer jag behöver. Kanske hälsar på Sara också hon jobbar ju. 
Ha en bra helg! 

PUSS!  


Hemma

Idag kl 15.00 startade Club Friday.. både jag och Gazza var på partyhumör och hade go musik.. Men Gazza skulle iväg och köpa en till partyskiva.. hon gick in på Åhlens och frågade om hjälp efter en riktigt bra skiva. Hon köpte en som hon blev rekommenderad och ja.. vad f-n var det för skiva??? Hahaha.. vi höll på o somna i butiken.. Vet inte folk vad partymusik är för något? Visst det finns olika partystilar men hallååå, generellt för en klädbutik? Vi vill ha det som spelas ute, på radio och sånt som gör en glad. Inte några ballader eller skit.. vet inte ens vad jag ska kalla den skivan vi köpte.. suck.

Iallafaaall. Jag är på riktigt partyhumör!! Det erbjöds ju inga shots och dylikt på Bik Bok idag (vilket hade vart grymt dock haha) så varför inte avsluta partydagen på Lounge ikväll?? nå? =)
Kanske ska träna innan med saris.. fast vi har ju tränat varje dag nu i veckan. Ibland mååste man ju vila ;)

PUSS!

Club Friday @ BIK BOK

Gooodmorgon!

Eller god lunch.. gick ju inte upp nu. Har ätit en muumsig frukost som innebar bl.a en masssa massa kaffe. Kan ju vara det bästa på morgonen alltså. Får jag inte mitt kaffe så mår jag inte bra :P 

Ska göra mig redo för jobbet snart. Börjar 14.00, riktigt skön tid. Hinner med en massa på morgonen (om jag vill). Börjar jag tidigt så snoozar jag allt för länge och får slänga i mig frukosten och knappt hinner göra en matlåda eller vad jag nu ska göra. Tur att Espressohouse ligger precis vid mitt jobb. Wheey! Bästa chailatten och bästa kaffet nånsin.. mjau! 

Vi har CLUB FRIDAY på Bik Bok nu. Så det är feeest på jobbet! wooho! Vi har massa fina klänningar och go partymusik. Ni som missat vår kollektion från Jenny Skavlan (en norsk skådespelerska) mååste komma in och kolla. Sjukt fina klänningar och kjolar. Man vill köpa allt. Vi kan även erbjuda en dans om ni köper för över 500 :- ;)


         

Nu ska partymakeupen och partyoutfiten på för nu ska jag på FEST! =) 

Puss 

NY BLOGG

Har ju haft en blogg med Sara ett tag.. där vi inte vart så effektiva på sistone haha.
Men tänkte att det kanske är roligt att ha en egen.. där man kan skriva av sig lite.
Det behöver ju alla människor, inte sant? :)

Haft en mysig kväll med mina saror. Hamnade på bio, Bröllopsfotografen, riktigt skoj faktiskt men lite seg i början..sen gick vi till Tintin och åt lite gott och pratade strunt. och sunt. Yeeee! Tur att vi inte hamnade på Avenyn, hade jag aldrig orkat nu när jag tänker efter ;)

Puss och godnatt!


RSS 2.0